Specialisme

Omvangrijk en divers vermogen

De omvang van een vermogen bepaalt in belangrijke mate de complexiteit van de afwikkeling van een nalatenschap. Zeker wanneer het vermogen bestaat uit diverse bestanddelen zoals onroerend goed, een onderneming, een tweede (in het buitenland gelegen) woning, met zekerheden omkleed (uit)geleend geld, een beleggingsportefeuille eventueel bij meerdere vermogensbeheerders, levensverzekeringen, etc.

Wanneer er sprake is van een omvangrijk en divers vermogen is er niet alleen behoefte aan een specialist die breed georiënteerd en indien nodig internationaal ingevoerd is maar ook aan kennis en ervaring van meerdere (rechts)gebieden. Ook de professionele gesprekspartner kunnen zijn van in te schakelen specialisten op de diverse deelgebieden is essentieel.

Janus Notarieel Juristen heeft de vereiste brede blik en interesse. De ervaring van meer dan 20 jaar afwikkelen van complexe nalatenschap toont zich in de dagelijkse praktijk.

Terug naar het overzicht

Neem contact met ons op

Wanneer u ons inschakelt voor de afwikkeling van een nalatenschap bent u verzekerd van deskundige, daadkrachtige en betrokken adviseurs.

Thomas Janus

+31 40 760 1660